mezi stromy
svítil měsíc
z noci ukrajoval
tichu tvář nastavoval
smutnou
té noci
nestihl se rozloučit
kdo kráčel před ním
snad již spěchal
někam za zákrut
kam ani měsíc
nedohlédne
paprsek jeho
nezasvítí
možná ten
kdo tolik chvátal
( onou nocí )
dobře věděl
kam ... a za kým