Anotace: ...
.
blahovolná potěšení
obejmutých tělíček
povečeří stehýnka
a zítra....
zítra až dojí zbytky
...
..
hluchý oheň
zazebe v prázdných rukách
a koláž v hlavě
rozlije se v povodeň
...Když ono se to někdy rozpije......Ji.
09.01.2022 22:22:51 | jitoush
Tak nevím, mám takový nešvar, to poslední sousto často nechám, no fakt už nemůžu ... A co myslíš zítra? No už je vymeteno ...
09.01.2022 21:49:46 | Vivien
Rozlito koláží? Vzhůru do sexy "pracovního úboru." Chce to pevnou hráz inspirace a kreativity...
09.01.2022 20:52:41 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?