V prostoru místo
tam zastavil se čas.
Zamrzlo peklo
i vodě došel dech.
V vysokých ze skal stavěných zdech
necítit nic, vidět svůj dech.
Ve skále obraz
věky je vyrytý
Oblohy přítmí
díky mu tu posílá
Je krásná ta silueta
vzpomínka minulého léta.
Tušení slunce
tam v šedi duše.
Ani světlo, ani tma
Jen přízraky stínů plazí se skálou.
Pomalý tep země
Cítit je vybledlou travou.
Čas stojí
mezi údery srdce
Studený dech
Pálí moje ruce.
~☆~
A stejně miluji.
Ztratit se v těch vysokých zdech,
kde ticho a krása bere dech...
Krásný večer, Míro :)
09.03.2022 23:25:07 | Emily Říhová