Tráva
Anotace: Malování slovy 2022
Jdu bosa trávou.
Náladu mám hravou.
Jsem dítě
a žiji s rozvahou.
Vesmír je vteřinou
prožitou a nasátou.
Mžik spirály času
dává kvést vnitřnímu hlasu.
Maluji písmenka.
Citu znaménka.
Dýchám a jsem malinká.
Mezi světy vidím květy.
A pocit ducha dávám do palety.
Máš talent, dítě.
Svět miluje Tě
i v bezbrannosti
a neodmítne.
Plosky nohou jsou teplé
i od země studené.
Srdce zahřáté.
Bije pro zemi
a hlínu bere do dlaní.
Duše jara svítání.
Vjemů pohlazení.
Přečteno 140x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Iva Husárková, Sonador, Psavec, paradoxy, jitoush, Vivien
Komentáře (8)
Komentujících (5)