Anotace: ....
Světla nebo stíny
věty někam mizí
prokletí bez proměny
ve světle nazí
vrazy se prochází
hledající brzy
svá poslední svítání
tak jako prázdná slova
co pozdě za tmy přichází...
nikomu neschází
schází.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?