Pod srdcem své štěstí nosí
pak za tmy nebo ranní rosy
až odbyde správný čas
přijde na svět jeden z nás.
Na hrudníku mámy leží
-mámy tak svůj poklad střeží
v rukou, v dlani, celý svět
co nebojí se zakřičet.
Pak domů odnesou si vás.
Svět se změní v okamžiku
postel, plenka, plno křiku
plno smíchu, štěstí, díky!
za mléko i za dudlíky.
Všechny směny mámy mají
a bez přestávky všechny dají
A pořád dovedou se smát!
A když se štěstí začne bát
tak u vrat, oken, v plné zbroji
všechny mámy hrdě stojí
Ta tvá nosí luk a šíp
její láska je tvůj štít.
Povedla se, konec mírně pohádkový .)
16.01.2022 19:44:15 | Constantine
Změní se celý svět..krásně napsané *:)
Hned mě to vtáhlo zpět *.. no už jsou dospělé
Ráda jsem četla
15.01.2022 20:37:18 | jenommarie