Zrozena z temnoty
paní podivná v černém
V ruce knihu svírá
Probodla mě prstem.
Časem zpět mě tlačí
prožít znovu.
Ona ví kam mě život stáčí
zná tu malou záhadu..
Do očí mi hledí
výraz ten nevnímám.
Říká neptej se
osud ten přijde sám.
Vnímat to jinak
zádama do propasti.
Ona zná jedinná
všechny mé strasti.
Ona je duše má
je temná a posedlá
Ona ví kdo jsem já.
Přijde čas, ona a já
Splynutí sebe
modré je nebe
Zlaté slunce
Bílá paní.
Pochopení
~☆~