Odcházím.
Zůstat s vámi?
Samá zima,
ach, má paní.
Odcházím,
jako kapky krve z těla dámy.
Jen abyste tomu rozuměla,
měl jsem slitování.
Odcházím.
A z tratoliště vašich úzkoprsých citů
odvádím své nedospělé syny,
bez pocitu viny.
Odcházím.
A jsem prý bez soucitu
trochu jiný.
Odcházím.
Jen dřevo z parketu mi praská do noty
za svítání.
Odcházím.
Mám dost té vaší smrtonosné „dobroty“,
ach, má paní.
pro mě je to nový rozměr pocitu, když někdo odchází. jednoduchá linka, bohatství slov a dobrý rytmus - líbí se mi.
18.03.2007 20:52:00 | Miskitka