Planina zelená prostírá se v dál
Semínka kvítků vítr tu rozséval.
Barvy a zeleň vůkol raší
Vůně tak kolem-tiše se vznáší.
Tóny přírody prostupují tělem
V dáli zatroubil - v říji jelen.
Tisíce zvuků - koncert života
Květ přírody zvolna tu rozkvétá.
Zavřené oči pažit pod tělem
Na víčkách slunce barvu zlatou
Prostoupit tělo
Nechat tou krásou
~☆~
V stránkách kalendářem roku listuješ. Snad brzké jaro zvěstuješ? Však ono se vše opět zazelená. Pro lásku... i říji, pro jelena.
Svitnul jsi*
28.01.2022 16:41:02 | šerý