Letní symfonie
Rozkvetly akáty,
nad venkovní restaurací
šeřilo se,
ještě zpívali ptáci
v oslavě léta.
Slunce v doušku piva,
vůně uzeniny,
tichý klid,
protáhlé stíny
večer splétá.
Plynové lampy svítí
do klidného šera,
sklenice sklízí
hostinského dcera
a usmívá se.
Takový je letní večer,
kdy tančící víly
vypráví všem
každou chvíli,
o své kráse.
Přečteno 139x
Tipy 19
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, jitoush, Marten, Sonador, kudlankaW, Vivien, jenommarie, Psavec, šerý, ...
Komentáře (8)
Komentujících (6)