Kde seš když tě hledám
Kde seš když tě čekám
Proč nejsi poblíž když mě srdce zabolí
Když dálka steskem zavoní
Ty jsi někde tam
a ja zas kdekoliv
Chci tě potkat na scestí...
Prokousnout ti krk v nekonečném objetí
Kdy vášně šílí v zoufalem vítězství
Stojíme v temně modré hlubině
Nejmodřejších tajemství.