došli jsme spolu
na konec
dnes se to stalo
právě dnes
váš příběh
nese pečeť pouta
lásky
však pouto bude
přeťato
ono pozemské
vezměte odvahu
hledejte v zítřku
odpověď
které se bojíte
bylo by smutno
věřit v pouhé dnes
zítra vzejde jitro
lásce na počest
to je to slovo
ještě o něm nevíte
právě se zrodilo
aby svědčilo
včerejšku ponechalo
smysl
po zítřku ptalo se
dnes
došli jsme spolu
na konec
dnes se to stalo
právě dnes
Po zítřku ptalo se dnes právě zrozené, tato pravda je jedna z těch (pro mě) absolutních pravd, jakože slovo absolutní a jim podobná, nerada.
13.02.2022 22:59:46 | Vivien
Myslím že kdo věří v lásku, smysl a slovo, nemusí se bát. Však ona mnoho podob, směrů má. Ta se zmaru nepodá.*
12.02.2022 03:24:11 | šerý