Hlava XIII
.
Zešílel
mi můj deník
Poslední dny píše nesmysly
s kterými nesouhlasím
že Zlo se s Pravdou žení
Za družičky prchající děti.
Běžím za nimi s hrstí vody
Šílenství neuhasím.
A taky dost pláču
to už tak na svatbách bývá
Stránky se dají vytrhnout
spálit a žít dál
Jen toho nahého člověka
co na hostině v mrazu zpíval
z hlavy jsem nevyhnal
.
.
Přečteno 176x
Tipy 17
Poslední tipující: DH22, Sonador, Vivien, Fialový metal, jitoush, Marten, šerý, Lighter, paradoxy, mkinka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)