Znáš ten okamžik pouhý,
kdy vlna touhy se v tobě rozechvěje.
Pohladíš mě po vlasech
a mně zrychluje se dech.
Síla vášně přichází nečekaně
a oba prožíváme to samé.
Polibky naše jsou stále horoucí,
tak, jako před léty.
A já jsem šťastná,
že ten,kdo mou strunu vášně rozechvěje,
jsi právě jen a jen ty.
Po bouři přichází uklidnění.
Dech se zvolní
a vlna naší touhy odplouvá do dálek.
Naše těla jsou klidná
a tvá náruč vlídná,
je mi bezpečným přístavem.
Když dvě srdce v souznění,
užívají plně touhy i zklidnění...
Jaruško, opatrujte ten vzácný dar, moc vám to oběma přeji... PPÚ(*)
26.03.2022 14:12:20 | Emily Říhová
Miluško milá děkuji za nás oba.Vážíme si každého dne, který nám byl dán.
Přeji klidný večer,příjemnou neděli a PPÚ :-)))
26.03.2022 18:08:34 | Jarunka
Někdy touha cesta k cílům dlouhá. Je pohonou směsí žití, i kořením našeho bytí.
Ať přístav je vždy Vašim bezpečným závětřím, a v bouřích maják, bezpečnou navigací k zakotvení.*
10.03.2022 21:54:00 | šerý
Krásný, Jarunko, určitě si to užíváte oba, opravdu se ti to povedlo, ach .)
09.03.2022 09:52:17 | Constantine