Na stolku pod svící schovaném
V sklenici víno se třpytí.
Káva pak v hrnečku ozdobném
do vzduchu kouzelně voní.
Ruka v dlaních přikrytá
mihotavé světlo svíce.
V vůni vína, kávy rozpité
Tobě chtěl bych říci více.
Mihotavé světlo svíce
rumělec v tváři skryje
Tak víno upité
mou nervozitu skryje.
~☆~
Do sklenky lapit světlo svic
pak dá se mluvit o trochu víc
Krásný večer, Míro:)
10.03.2022 21:52:32 | Emily Říhová
Dýchla na mě pohoda, pocit k nezaplacení, děkuju, a jdu si pro ten šálek.
09.03.2022 13:45:37 | Vivien