Tak to je.
Prastaré domy umírají,
není, kdo by je zachránil.
Prastaré domy mají,
k životu málo sil.
Slabostí k zemi padají,
bez hlesu se hroutí.
Ptáci do sutin sedají,
na daleké své pouti.
Mnohé je dávno pryč,
zbyly tu jen zámky,
ke kterým chybí klíč.
Přečteno 146x
Tipy 9
Poslední tipující: DH22, Marten, šerý, Psavec, jitoush, paradoxy, mkinka, Sonador
Komentáře (4)
Komentujících (4)