Oblačné zahrady kapiček vody
barvy ty duhové v nich se pak rodí.
Cestují po horách, trávě i stromech
barvy ty duhové tají se dech.
Do duše vpustit barvy ty krásné
Nádhery světa, myšlenek proud.
V duhových barvách duše ať vzkvéta
na křídlech snů, zahradou plout.
Vznášet se v oblacích, nohy s zemí spjaté.
Koupat se v barvách duhy, veselý vnímat smích.
~☆~
Někdy to nejlepší ...
V krůpějích drobných se skrývá.
A dnes se koupu u vodopádu (SLOV) !
20.03.2022 12:10:51 | Fialový metal