Promiň, ale jsem Blíženec
.
playboy nomád
s každou ženou jiné hry
ziskové/neziskové
(nebo když padne šestka tak čistá upřímná láska)
občas je to mimo moji kontrolu (lepší!)
osud jako vlídný generátor herní náhody
sebrala mě v takovym zapadáku
na dvoře ostříkala hadicí
doma pak omyla vlažnou vodou a sprchovým gelem
sehnala mi čistou košili s límečkem
a posadila mezi ožralé lidi
abych mohl obdivovat její hru na baskytaru v country kapele
Láska?
přinesla mi snídani do postele a jsem pokousaný na těch správných místech
navíc už jsem měl neskutečně silnou potřebu bejt na někoho hodnej
slovem
dotykem
drobnými pozornostmi
morální podporou v obejmutí (vnímám tě/ ty to dokážeš)
úsměvy
takže ano
toto je čistá upřímná láska
padla šestka
.
Přečteno 196x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, kudlankaW, Fialový metal, Lexi, jitoush, Sonador, Vivien, DH22, Kan, zdenka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)