Pořád je to stejné
Není nic kolem věrné
Člověk si maluje zámky
A ona maluje tanky
Pro vlastní potěchu
Likviduje potichu
Jak odrostlou žabicky
Pořídím si rybyčky
Nerozumím tomu
Možná udělají radost jemu
Co to hlta velice
Nezaslouží pranice
A tak se držte
Ruce si křižte