Anotace: Jemu
Myšlenka zajímavá, však vedeš ji jak Kvantová fyzika elektrony. Prostě skok sem, skok tam a ještě k tomu neurčité stavy. Ale třeba to jen nechápu. Hlavně nedej na mé řeči a stále piš.
03.04.2007 00:21:00 | J.Švihovský
Krásné, jako vždycky. Nejvíc se mi líbí "...pel zlatavý... od cizích těl." A vůbec, poslední sloka. K té básni se půjde pořád vracet a číst znovu. Mám pocit, že v ní najdu stále nové věci.
22.03.2007 20:50:00 | Filip Pivoňka