lízátka
stála u okna
oblékala to svoje tělo
a přitom se zeptala: ,,co
se ti na mně líbí nejvíc?,,
podíval jsem se na ni
a povídám: ,,mám
ti ukázat fotky?,,
usmála se
hodila po mně blůzku
a reagovala: ,,říkala
jsem ti
abys mě u toho nefotil...,,
zůstal jsem nehnutě ležet
a do průsvitné látky
která mi přistála na obličeji
jsem pošeptal: ,,jsou
to ty tvoje lízátka...,,
viděl jsem
jak jde ke mně
jak si lehá
a za chvíli jsem byl
mezi nimi...
Přečteno 207x
Tipy 19
Poslední tipující: básněnka, Kett, Lioness, Kaprikorn, Amonasr, Malá mořská víla, maliska, blues, mkinka, šerý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)