Anotace: 23. 4. 2022 jeden okamžik na florentském náměstí
sychravé florentské odpoledne
deštníky spěchají tam a sem
a stojí v nekonečných frontách
hnědozelené kalhoty se samopaly
střeží místo
kam se prý chodí mluvit s Bohem
a kdyby fakt byl
asi by se pousmál
tomu šrumu, povyku
a množství pozvedlých rukou
pro ten nejlepší záběr
náměstí voní zklamáním
a jarním deštěm
žebravé ruce vybírají odpadkový koš
hned vedle mě
schovaná v anonymitě sluchátek
napršelo mi do bot
asi se zastavím
posedět s pohledem upřeným
na hladinu šálku s kávou
černou
hodí se k dnešnímu dni
Skvělá, že bych právě zažila atmosféru Piazza della Signoria? Moc se mi toto dílo líbí.
23.04.2022 20:21:41 | Vivien
Skoro. Byla to Piazza di San Giovanni. Jsem ráda, že se líbí a děkuji.
23.04.2022 23:10:07 | barking bitch
Zdatně vyvedená pohlednice... jen ta pošmorná slota počasí a lidské "bídy" malebnosti nesvědčí.
23.04.2022 13:59:43 | šerý
Moc si ty depky nepěstuj, nebo ti
to zůstane...
23.04.2022 09:40:24 | MonoGame
Moc nechápu nutnost takového komentáře. Depresivní poruchu mám přibližně od 12 let.
23.04.2022 18:21:11 | barking bitch