Zhasínáš a zavíráš
Pomalu víčka
Nad knihou plnou
Starých snů
A zaprášených přání
Je to jen letmé políbení
Okamžiku rozloučení
Kdy tma je jen předzvěstí
Svítání nových příběhů
A tak se usmíváš
Nad koncem knihy
Co tě přivedla na začátek
Nepopsaného svazku
Svěžích zítřků
Nezbývá než dodat
Ještě jednou sbohem
A nechat na papír
Dopadnout poslední tečku