Děštivé pondělí
Anotace: Toto ráno není příjemné.
Toto pondělní ráno,
nevstávalo se mi snadno.
Na vlakovém nádraží,
stojí přítel můj zhulený.
Toto pondělní ráno,
nebylo mi dáno.
Nůžky zrezlé,
dvě ženy vymrdané.
Přečteno 175x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Jan Kacíř
Komentáře (2)
Komentujících (2)