30.4.
~~~~~~~
Hej,čarodějné holky
30.duben máme tu zpátky
letíme komínem nebo snad vrátky
už čeká na nás všechny
pometlo,klobouk a černá kočka
v noci i nám zasvítí očka.
Sraz máme opět
tam na šibeničním vrchu
déšť trochu pomůže na ohně pustí sprchu
a tak si letíme a je nám fajnově
na slet se těšíme a kašlem na ohně.
Čeká nás zábava víno a grog
a čarodějnic pozvánka na ten příští rok
blíží se ráno pomalu končíme
s veselým úsměvem se
všichni loučíme.
~~~~~~~~~~
Koště a klobouk nenechám zahálet
s kolegyňkami dáme se v tradiční let,
tak jako každý rok hezky zvesela,
vždyť která by si to ujít nechala?
Krásné, Květuško... s úsměvem mávám :)
01.05.2022 00:00:59 | Emily Říhová