Probuzená
Anotace: Malování slovy 2022
Kočka vstává.
Rozlámaná.
Noc vrávorala.
Vidí jasně.
Kouká mocí básně.
Kosti hladí do vínku
a hledá správnou rovinku.
Skládá song rovnováhy.
Pitný režim dle chvály.
Ptáci štěbetají.
Myslí hřejí.
Dobré ráno, matrace.
Dnes bez křeče.
Jen v klidu,
člověk nepotřebuje
první třídu.
Stačí když hlava dá.
Krok pomáhá.
Bolest ustupuje.
Žít se dá.
Končí migréna.
Den nový utíká.
Za sluncem tradá.
Přečteno 88x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Kan, Sonador, Frr, Fialový metal
Komentáře (4)
Komentujících (3)