Krajina dešťů.
V krajině dešťů
a duhových krás,
splašeným štětcem kladu
barvy na obraz.
Sluneční záře
v kapkách se skrývá,
v mé krajině dešťů
barev neubývá.
Koráby z dáli připlouvají,
nemohly dlouho najít směr
náklady vzpomínek mají,
chcete-li, dají vám na výběr.
Přečteno 151x
Tipy 20
Poslední tipující: Amonasr, Frr, šerý, jitoush, Marten, Fialový metal, CULIKATÁ, Psavec, Sonador, Vivien, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)