Šel poslepu a míjel bílé zdi
Šel poslepu a míjel bílé zdi
šel poslepu krajinou bez dveří
svou hlavu skláněl do peří
a nevěřil na lidi
Ref:
Na střechách činžáků tančí tam andělé
tančí tam andělé a nic se neděje
Opilý po nocích pálil prázdné stoly
a slova útěchy pokládal za symboly
z uliček mezi domy
zněl táhlý smutný smích
A z choré šedé papírové tváře
žhnuly tři oči šíleného žháře
co modlívá se u oltáře
na prázdných nádražích
Ref:
Přečteno 374x
Tipy 28
Poslední tipující: Stanislav32, kudlankaW, Krahujec, V.N.Losinský, Imaginant, jitoush, Sonador, Marry31, Fialový metal, CULIKATÁ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)