Jsi zlatíčko mikinko, otiskuješ do písmenek svou krásnou dušičku. Každý jsme nějaký a nikdo není dokonalý, jak píšeš, každý máme něco. St veliké.
26.05.2022 20:11:47 | CULIKATÁ
Prvně, můj obdiv a respekt mkinko. Krásná báseň svým lidstvím.
A pak, rétorika světem řinčí a kam to vede, psát poezii, už sotva svede.
26.05.2022 10:13:27 | Vivien
"Přijmout sebe,
je nástroj,
jak ovládat strach."
Páni.. Nemohu jinak než ST :)
25.05.2022 21:09:50 | Narra