Hlad po slovech
Anotace: Malování tahu 2022
Já vím, že jsem zvláštní.
Myšlenka, co není dnešní.
Jsem samotářka a mám hlad,
tak jdu psát.
Vypnu v sobě pláč,
umím to a nepocítím krach.
Slunce svítí a cítím mládí.
Možná to dá preparát.
Kdysi chtěla jsem létat,
ale nebylo s kým.
Zpívám a hraji si,
že mám jako rým.
Píp, píp a píp.
Ptačí řeč se naučím.
Kotoučem zatočím.
Dám to.
Už nehladovím.
Slova jsou můj mír.
Přečteno 188x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Marten, Fialový metal, Frr, CULIKATÁ, Guldrun, Stanislav32, Psavec, Koala, Sonador, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)