Prší
Anotace: Malování tahu 2022
Praha je mokrá
a okap se svléká.
Do okna kapka práská
a oči víří do daleka.
Zas bude klouzat den,
pln rušných změn.
Dívám se a poslouchám,
v kapkách utichám.
Přála jsem si déšť,
tak přišel dnes.
Medard se blíží
v salvách sblížení.
Krásné znamení.
Duše utišení.
Přečteno 119x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, CULIKATÁ, Psavec, Kan, Sonador, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)