♪
Slunce září
Line se krajem
krajem se line
Do korun stromů
vonících luk
po cestě domů
do bledých tváří
Květy bezu
sluncem zrají
bledé tváře
červenají
Hezké
29.06.2022 17:36:48 | Stanislav32
...V jednoduchosti je krása.....Ji./úsměv/
07.06.2022 17:52:36 | jitoush
To je hezké.
07.06.2022 16:03:11 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?