Námraza
Anotace: Malování tahů 2022
Čaruji v ledu
bez příkras.
Mám strach.
Slunce je práh.
Noc čaruje vnitřní děs.
Kytka mlčí a nemá odpověď.
Je sucho v ústech, v zemi.
Beru vláhu nad básněmi.
Pták říká dobrou noc.
Mně schází ruka na půlnoc.
Tak maluji a barvy hladí
i kapradí bez závaží.
Duše se suší a ví,
že Liter pohladí.
Jsme tu spolu
a všichni jsme si drazí.
Přečteno 152x
Tipy 15
Poslední tipující: Leynd, CULIKATÁ, Frr, Akrij8, Fialový metal, Vivien, Sonador, Amonasr, Psavec, Petr27
Komentáře (12)
Komentujících (7)