dechem svým čistým
z druhého světa
posíláte pozdravení
v květu
nad jehož krásou se
srdce rdí
láska plesá
podobna květu
nevšední
prostá
čistá
jen ona ví
snoubená tajemstvím
krista
děkuji
tiché poselství
dechu smířlivého
kraje hanáckého