Sbírka: Pošetilost nemilence
Syrová pustá pláň
a vítr mrazivý
až okusuje prsty
Za zády jen můj stín
ten fízl zalitý
do olova kroku
Bolíš mě Země má
jak vývraty u potoků
... a přece za vrchem
je cítit teplo chléva
pod duchnou horká dlaň
a domov schoulený
do praskání dřeva
1.12.2003