Sbírka: Pošetilost nemilence
Zalek jsem se vlastních slov
ano, tak lehce dotkl jsem se smrti
a život šelmy v zubech svých
do temné noci odnáší...
Zalekl jsem se
Bůh sám ví
jaké to bylo lekání.
Ta hloubka pod oknem
Ta blahá náruč řeky
Jen chvilka usnutí
a...
Zalekl jsem se,
ale přec
co šelmy odvleky
přinesl krkavec
a já tu s leknutím
hledám svět za zrcadly
a vidím sebe jen
tak nepodobného si
v ruce nůž cos tu zanechal
a pohled který klame
tak Díky Doriane...
někdy 2004 - 2006