AŽ JEDNOU
Až jednou odejdu z tohohle světa,
vím teď, že po všem bude pak veta.
Chtěla bych Tě znovu potkat
v životě, tom příštím,
i teď v tomhle, co teď žiju,
často na to myslím.
Že se splní moje přání,
žít s Tebou až navěky,
zase znovu prožít spolu
jeden, dva, tři životy.
Kdo to ví, že není možné
žíti tady znova?
Každý někdy pochybuje,
slyše tahle slova.
Odhalit to tajemství,
to bych tedy chtěla,
v životě , tom příštím,
bych Tě chtěla za manžela.
Kdoví, možná potkáme se
někde, v jiném světě.
Všude přece ve vesmíru
jistě láska kvete.