tak snad dnes bude klidněji... ale buď ráda, že tam nemáte mývaly, to je teprv mela, když se potkaj s kočkama... občas je tady z okna pozoruju v noci s Lakinem, jak vybíraj popelnice... a občas slyším děsnej řev, když se perou... naštěstí ne moc často...
18.06.2022 19:50:20 | Sonador
Mé území a moje koťátka.
Bojuji o každou píď.
Budu tu žít.
A tak to má být.
Jsem kocour ... fialovej.
18.06.2022 04:45:02 | Fialový metal