říkám vám
nespěchejte, máme čas
časss
časss
časss
voda ho vzala, když vás sprchuji
usmíváte se
očima
ústy
celá
ano, sestřičko
je to paradox
kolik mi ho ještě
vlastně zbývá?
něktará slova
raděj nevyřčená
to ten spěch
spěch spěch spěch - je jako bez radostné rozkoše kvape vypit vína měch (-
ST*
23.06.2022 16:55:57 | Frr
Když pluh z vrásek smyješ, svěžest se "klientovi" dostaví. Když každým smyslem ráda žiješ, osud vlídnou tvář ti nastaví. Teď ti sčesám šedý čas do copů a úsměvem tě nalíčím. V každém Tvém oku... krásný člověk*
Opravdu jsi mě poezií potěšila Zdenko. Krása lidskosti*
22.06.2022 13:20:35 | šerý
Co je čas? Věčná to otázka...
22.06.2022 10:55:30 | Constantine
Kéž by šly kapka po kapce..zpomalit
a jen tak
..v úsměvu..bez různých
..zůstat a být
..žít..prodloužit
..okamžik bez bolesti
čistá.. radost..čistý cit.
Zdeničko pěkný den s časem příjemným* TI přeji. ;)
22.06.2022 10:26:56 | jenommarie