Dlaň
Anotace: Malování tahů 2022
Každý máme svůj rukopis.
Tak se má stát i být.
Dlaň je vrásčitá,
krásná i čtivá.
Kniha v jádru milá.
Místo pera duše zpívá
a je rozpustilá.
Mezi čarami leskne se osud
a táhne se spirála i chuť.
Už se promítá časoprostor
v nadšení.
Tvá ruka hladí a se mnou sní.
Budoucnost nastaví
a bude hodně žní.
Můj úsměv ví.
Třetí oko smí.
Přečteno 130x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, Iva Husárková, Fil, Amonasr, Fialový metal, Frr, Vivien, Psavec
Komentáře (6)
Komentujících (4)