.
bochánek rozkrojený napůl
diskrétně naplnil básnické střívko.....
"a ty jsi holt
vobyčejný prase"
říká miluna
"bochánek třešničky
zasadit semínko
to je panečku úroveň"
nebudeme poslouchat milunu
kde jsem to skončil
jó už vím
u střívka
takže opatrně zlehounka plnit
a dlouho grilovat
aby to nebylo uvnitř syrové
.