pohlazení Tvých veršů
tak smyslné a něžné
zavlnění chloupků na kůži
vesmír stojí při Tobě
pomůže Ti, Tobě
po lásce prahnoucí paní kněžně
od milence rudou růži
přijmeš v měsíční róbě
buď vesmírem luně
i sama sobě...
moc hezký, milá Jituško,
přinášíš nám radost
tak ať i Tobě dostane se radostí
která ke štěstí Ti Tvou cestu proklestí...hezké dny, v
závidím tomu poetovi
který jistě přinese Ti růži
18.07.2022 17:42:50 | mapato
Děkuji za nádherné přijetí mé básně. Udělal jsi mi radost a objímám v dojetí,
že báseň našla hodného čtenáře.
18.07.2022 17:46:13 | mkinka