Dnes je teď,
slunce stírá šeď.
Moje tady a teď,
záda - pokreslená zeď.
Plocha jako pevná zeď
tenkrát, potom, nebo teď.
Barvy prosvětlují šeď
Tenkrát tam, a tady teď
》~○~《
Obrat slunce stírá šeď je super. Používání barev textu velmi sluší.
20.07.2022 14:14:51 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?