Deuter ft. Annette Cantor - Temple Of Silence
Pocit
nejsem sám
ještě před chvílí tu byl
schází
nám
do
hlu
bin
kde láska naše sudá
tam, na dně jezera letního večera zůstala včerejší rudá
Líbí se mi i řazení i hlazení prostřednictvím slov.
01.08.2022 09:55:46 | mkinka