Sen ne jen
Anotace: Usínám a spím,oči otevřené,mysl v nezmaru...
Nejdu spát,
a nevím proč.
Nespím,ale
zdá se mi sen.
Nejdu spát,
a neznám důvod.
Nečtu,ale
řádky ubíhají.
Jdu spát,
jsem ospalý
a unaven.
Jdu spát
a sny se mi
jako živé zdají.
Spím a jsem
klidný,sám.
Ale neznám důvod.
Spím a přitom
divný pocit mám.
A řádky ubíhají.
Není to sen,
ale sny se zdají.
A ačkoli neznám původ,
vím,co kde najít.
Nechci spát
a nevím proč.
Spím,ale sen to není.
Jen ten čas všechno změní.
Komentáře (2)
Komentujících (2)