dlaň dlaní držet,
vnímat to teplo, co plyne z ní.
Dát pevný stisk,
něhu, i pocit volnosti.
Palcem hladit lůžko dlaně
v dáli vidět pohled ploché laně.
Teplo, něhu tělu dát,
věrit, mít s kým se smát.
~☆~
Hvězdy a hvězda
Nocí se brouzdá
A nosí sny
V černi, zlaté odlesky.