Introvert
Anotace: Malování tahů 2022
Mlčím a tápu.
Ztrácím uvnitř hlavu.
Žiji ve vnitřním světě.
Barva se mísí v ulitě.
Kout je má domovina
a papír brouzdaliště.
Slova končí v krku.
Jdu vstříc bez kroků
v písni znaků.
Samota přítel v rozhraní.
Bolesti se tím člověk ubrání.
Dech a pocení.
Zmačkaný výkres
a vnitřní pláč bez ustání.
Strastiplné vyprávění.
Bezpečí k nedosažení.
Žiji. Dobré znamení.
Přečteno 230x
Tipy 25
Poslední tipující: Amonasr, zdenka, Caliéry, Lighter, Snacek, Sonador, CULIKATÁ, Lexi, Frr, Marten, ...
Komentáře (16)
Komentujících (8)