hudba: Steve Gibbs - Patterns
Stejnorodý
Rádce můj nejdražší přečti si myslánku
V Údolí králů vlhká je zem
Na stéblech ostřice uleháš ke spánku
A do tvé mysli vkrádá se sen
Příteli nejdražší přečti mou myslánku
A na chvíli při mne stůj, prosím
Vždyť, stejné sny se nám zdají
Ve svitu sluncí své poutě jdem bosí
Planety otáčí úsměvy v koutech
A můzy
Po zemi štěstí hvězd na zádech nosí
Pomalu přichází poslední odstavec
a naše cesta se v rozcestí dělí
V Údolí králů ulehlá ostřice
Neděle přechází do pondělí