Anotace: včera jsem nemohla spát, tak jsem psala a poslouchala Sigur Rós...
Krásná báseň, co mi sevřela posmutněle srdíčko, asi jizva zabolela...Moc krásně napsané.
16.08.2022 07:08:48 | CULIKATÁ
Píšeš sporadicky - přitom oslovíš mně, vždycky. Sbírám do literárního alba mysli kumšt. Mám léta načatou Tvoji sérii.
Mám jistě dobrý vkus*
16.08.2022 00:08:24 | šerý