Ráno slunce vyplácí
zálohu na hezký den
- vyhlíží vesele a září.
Náladu neztrácí
i když samo jen,
úsměv má v tváři.
Pohladí stromy, pohladí keře,
rosu pije v trávě
- probouzí celý svět.
Do ráje otvírá dveře,
stoupá naléhavě,
nový den chce uvidět.
Někdy se mraky přikryje,
to, když spočinutí hledá
- na daleké své pouti.
Ani déšť mu nesmyje
úsměv, slunce ho nedá,
i, když se bouřka rmoutí.
Slunci náše velké díky patří
zlepšuje náladu každému kdo ho spatří...
Krásný den, Kane
20.08.2022 18:52:19 | Emily Říhová
Sluníčko je veselé i když déšť zpívá, ono si zatím zdřímne, tak už to na obloze bývá :-)
19.08.2022 08:05:28 | CULIKATÁ
Rozmarné Slunko však rozehřátou nožkou po zemi umíněně dupe-až nám mnohým z toho v lebi lupe!...:-D*
18.08.2022 15:47:19 | Frr